INDELING SV OUDERKERK-SELECTIE

Eind deze week is ook de indeling van de zondagselectie-elftallen bekend geworden. Wellicht heeft u e.e.a. al gelezen via Facebook op het Amsterdamsche Voetbal. Of gewoon gehoord via bekenden. Sv Ouderkerk Zondag 1 zal komend seizoen in de 3e klasse d voor uitwedstrijden veelal koers zetten richting Utrecht of Amersfoort. Sportief gezien is de competitie kansrijk voor een periodetitel en/of een hoge klassering. Dat is dan ook de doelstelling voor trainer & spelers.

Sv Ouderkerk Zondag 2 gaat het nieuwe seizoen van start in de reserve 1e klasse. Wat eigenlijk al 3 jaar steeds net niet lukte via nacompetitie of rechtstreekse promotie is nu via een verzoek tot promotie – in verband met enkele vrijgekomen plaatsen in de hogere klassen – door de KNVB gehonoreerd. Spelers en begeleiding zijn heel blij met deze sportieve stap naar een hogere afdeling hetgeen vooral betere tegenstand dus meer sportieve uitdaging en groei van individuele spelers met zich meebrengt. Met ook nog een JO19-1 komend seizoen in de landelijke divisie, een O23 in de sterke poule A van de Unive Midweek competitie, een Dames 1 op een goed niveau en alle begeleiding van trainers, leiders, medische verzorging, vaste vlaggenisten er omheen benoemd zijn alle piketpalen geslagen voor een solide, zeer kansrijke veel belovende sportieve toekomst van onze voetbalvereniging sv Ouderkerk!

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start 9 augustus. Oefenwedstrijden staan in de planning en worden tijdig via de website en nieuwsberichten zoals deze bekendgemaakt.