Indeling JO teams 2017-2018

Indeling JO teams 2017-2018

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om ongeveer 600 jeugdleden op een zo goed mogelijke manier in te delen. De Technische staf, Technische Commissie en Jeugd Commissie probeert dit zo goed mogelijk te doen omdat wij ons beseffen dat alle spelers dit belangrijk vinden. Waar hebben we naar gekeken:

– In welk team speelde men in het afgelopen seizoen
– Wie passen er qua niveau bij elkaar
– Met welke vriendjes wil men samen spelen
– Kunnen we in een leeftijdscategorie ook volledige eerstejaars teams maken
– Kunnen we teams maken van ongeveer gelijke grootte, zijn de teams niet te klein en niet te groot

Onze ervaring leert ons dat er helaas ook een paar spelers niet naar tevredenheid zullen zijn ingedeeld. Wij hopen dat jullie begrijpen dat dit geen onwil is, soms kan het gewoon niet anders. Wij hebben echter ook gezien dat de meeste spelers na een paar weken al weer gewend zijn. Daarnaast realiseren we ons dat er mogelijk spelers op de lijst staan die zich niet hebben afgemeld maar toch stoppen en dat er ook nog nieuwe aanmeldingen kunnen komen. Dit kan een reden zijn om de indeling nog iets aan te passen.

Daarnaast nog een paar opmerkingen:
– De meiden teams worden in een ander bericht bekend gemaakt
– Zodra de overige trainers en de leiders bekend zijn worden deze natuurlijk ook gecommuniceerd.
– De HJO en trainers zullen ook mensen benaderen met de vraag om leider te worden.
– Sommige teams hebben relatief veel wissels. Dit geldt zeker voor de O13 teams. Hier hebben we echt moeten kiezen uit twee niet wenselijke opties. Meer teams zou echter betekenen dat een team uit 12 spelers bestaan, en dat is echt veel te weinig.

Vragen kunt u natuurlijk aan ons stellen. Graag opbouwend en constructief en graag naar indelingsvo2017@gmail.com mailen. Wij zullen de vragen inventariseren en u eventueel uitnodigen om bij SVO de vraag te bespreken. Moeilijke vragen zullen niet per mail besproken worden. De Technische staf zal zich buigen over selectie aangelegenheden, de Jeugd Commissie zal niet-selectie aangelegenheden behandelen.

Tenslotte, er is de afgelopen weken door veel mensen binnen SVO heel veel tijd gestoken om een oprecht goed onderbouwde indeling te maken. Wij denken dat we hierin zijn geslaagd wetende dat er altijd een paar teleurgestelden zullen zijn.

Onderstaand bestand kan het best gelezen worden door op het icoontje rechtsonder het bestand te klikken.

 

Namens de Technische staf : Nicky Bartens (HJO)
Namens de Jeugd Commissie: Frank Onink

Eén gedachte over “Indeling JO teams 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *