Indeling Jeugd 2020-2021

Indeling Jeugd 2020-2021 : Belangrijk!!

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

De technische staf is bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hiervoor hebben zij echter ook jullie hulp en input nodig. Dit geldt voor alle jeugdleden; MO en JO! En daarnaast Vosjes uit geboortejaar 2013. Graag dus deze mail aandachtig lezen en UITERLIJK 20 mei reageren via het invullen van het formulier. Open deze link (https://forms.gle/Kf7dVbU8kXK8E3VW6) en vul alles goed in. Doe dit uiterlijk 20 mei. Voor jongere kinderen, laat dit over aan ouders/verzorgers.

De hoop is om zoveel mogelijk ingevulde formulieren retour te krijgen! Een ingevuld formulier retour zal SVO immers helpen bij:
1) samenstellen van de aankomende teams (door helder te hebben wat de wensen van de spelers zijn).
2) kijken naar de invulling van vrijwilligersactiviteiten door ouders/verzorgers, die zoveel mogelijk aansluiten bij de eigen interesse.
3) de feedback van de spelers te verwerken inzake tevredenheid.  Met de antwoorden kan svo nog meer aansluiten bij de behoeften van de leden, en zo nog meer de club “van ons allemaal”, worden.

Om spelers en ouders een beeld te geven van de aspecten waarnaar gekeken wordt vanuit svo om tot een teamsamenstelling seizoen 20/21 te komen.
Op voetbalgebied:
– Tactisch, technisch, fysiek, mentaal en teamvorming (sociaal).
Overig:
– Voor de meisjes speelt mee of zij in een meidenteam of gemengd team willen spelen.
– Voor de Vosjes en onder 8 telt mee of de speler 1x of 2x per week wenst te trainen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar: indelingsvo@gmail.com

Opzeggen? Uiterlijk 31 mei!

Het kan zijn dat je na dit seizoen stopt met voetballen bij SV Ouderkerk. Dat vinden wij natuurlijk jammer. Maar ook hier zijn een paar verzoeken:

• Opzeggen via mail UITERLIJK 31 Mei bij de ledenadministratie: ledenadministratie@svouderkerk.com
  • Pas na ontvangstbevestiging is opzegging definitief geregeld.
  • Graag vernemen we ook de reden waarom er wordt opgezegd.
  • Opzeggen ná 31 mei kan voor extra (KNVB) gerelateerde kosten zorgen welke nog verrekend worden
  • Voor de indeling is het van groot belang tijdig te weten wie er stopt. We willen graag herhaling voorkomen dat we spelers indelen die toch niet blijken te komen. Hiermee worden andere spelers ook benadeeld.

Met sportieve groet namens het Technisch Kader en de Jeugd Commissie