Indeling Jeugd 2018-2019 : Belangrijk!!

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers. De technische staf is bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hiervoor hebben zij echter ook jullie hulp en input voor nodig. Dit geldt voor alle jeugdleden; MO en JO!  En daarnaast Vosjes uit geboortejaar 2011. Graag dus deze mail aandachtig lezen en VOOR 27 mei reageren via het invullen van het formulier.

• Open deze link (https://goo.gl/forms/9vguN3d7DSMVVmrl1) en vul alles goed in. Doe dit voor 27 mei. Voor jongere kinderen, laat dit over aan ouders/verzorgers.
  • Verschaf zoveel mogelijk informatie, dan kunnen wij zo goed mogelijk indelen!
  • De selectietrainingen voor JO teams starten op 4 juni. Meer info volgt later.

Heb je nog vragen? Mail dan naar: svoindeling2018@gmail.com

Opzeggen? Voor 31 mei!

Het kan zijn dat je na dit seizoen stopt met voetballen bij SV Ouderkerk. Dat vinden wij natuurlijk jammer. Maar ook hier zijn een paar verzoeken:

• Opzeggen via mail VOOR 31 Mei bij de ledenadministratie: ledenadministratie@svouderkerk.com
  • Pas na ontvangstbevestiging is opzegging definitief geregeld.
  • Graag vernemen we ook de reden waarom er wordt opgezegd.
  • Opzeggen na 31 mei kan voor extra (KNVB) gerelateerde kosten zorgen welke nog verrekend worden
  • Voor de indeling is het van groot belang tijdig te weten wie er stopt. We willen graag herhaling voorkomen dat we spelers indelen die toch niet blijken te komen. Hiermee worden andere spelers ook benadeeld.

Met sportieve groet namens het Technisch Kader en de Jeugd Commissie

Eén gedachte over “Indeling Jeugd 2018-2019 : Belangrijk!!