In Memoriam Joost van Ameide (Joop)

Zaterdag ontvingen wij het droevige bericht, dat Joost van Ameide (onder de Ouderkerk-kenners beter bekend als ‘Joop’), op 15 maart jl. is overleden. Joop is 83 jaar geworden. De familie van Joop heeft in besloten kring afscheid van hem genomen.

Joop is geboren en getogen aan de Amsteldijk Zuid in het huis MaPa EDo ViZo (Ma, Pa, Een Dochter, Vier Zonen) en heeft daar tot en met zijn 80e levensjaar gewoond. We kennen Joop als iemand die altijd in was voor een praatje en buiten in zijn tuin en op het erf aan het werk was. Voor SV Ouderkerk (met name bij O.S.D.O.) heeft Joop veel betekend. Jarenlang als trainer van de jeugd en als vrijwilliger voor de vereniging.

Wij zullen Joop herinneren als een positief hardwerkende man, met een groot passie voor het voetballen.