Gedeeltelijk rookverbod sv Ouderkerk

Roken en sport passen niet bij elkaar. Sv Ouderkerk is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Dit betekent dat we onze jeugdspelers een gezonde en veilige sportomgeving bieden en beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.

Vanaf heden vragen we onze senioren, coaches, trainers, ouders en bezoekers om bij wedstrijden, waar jeugd bij aanwezig is, niet meer te roken op het terras. Het terras begint bij het gebouw waar de stenen omhooglopen en bij het einde van de kleedkamers naar veld 4, weer afloopt. Dit rookverbod geldt tot 13:00 uur.

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Als u toch de verleiding niet kan weerstaan om een sigaret of sigaar op te steken, doe dat dan achter bij de ballenhokken uit het zicht van passerende jeugdspelers. Er zal nog naar een beter passende oplossing worden gezocht.

Wij vertrouwen op ieders begrip.

2 gedachten over “Gedeeltelijk rookverbod sv Ouderkerk

• 21 april 2018 om 22:01
    Permalink

Of je stelt een verbod in of je doet het niet.
    Maar je doet het niet half. Toch?

Beantwoorden
  • 22 april 2018 om 20:26
    Permalink

Ik ben al enkele jaren geleden gestopt met roken. Heb echter wel een hekel aan dit soort hetzes. Waarom niet meer mogen roken maar wel lekker met frituur omgaan of drankjes verkopen die niet kunnen. Als je als bestuur het beste voor hebt met de kleintjes ( en dit bedoel ik echt oprecht alleen maar positief) gooi dan ook die frituurpan over de schutting…..