Een fantastische dag om te knallen!

Advertentie
         

Vanochtend gekeken op buienradar en als het goed is houden we het droog tijdens de wedstrijd. Ook de temperatuur was wel okay, dus snel verzamelen, omkleden en het veld op met de meiden. De scheids voor deze wedstrijd was onze held Hessel. Ondanks last aan zijn rug liep hij als een jong hert over het veld en hield alles goed in de gaten. Ook de vlaggers hebben het super gedaan. Geen enkele discussies en pure fair play. Het was een top game.

Gaya had een top opstelling gemaakt en de wedstrijd begon. Op doel in de eerste helft stond Jeanny en de tweede helft Stella. Gaya had de meiden ook gevraagd een eigen opstelling te maken en dus na te denken over het inzetten van de beste op de beste plek.

Het was al snel zichtbaar dat svo in de aanval ging en druk ging zetten bij de tegenstanders. Lekker naar voren met z’n allen en aansluiten tot de middenlijn. De meiden hebben dat nu erg goed in de gaten en doen het nagenoeg al uit zichzelf. Knappe meiden. Na enige keren proberen (de bal ging er maar niet in bij Bo), scoorde Bo uiteindelijk in de 14de minuut en in de 22ste minuut volgde Puck als Goal Digger met een mooi doelpunt.

En zo gingen we eigenlijk lekker verder. In de 24ste minuut volgde Bo weer, onze topscoorder van deze competitie. In de laatste minuut voor de rust moest Marit nog natuurlijk wat van zich laten horen. Met 4-0 de rust in. Lekker limonade en op het veld blijven. Nog even een goed praatje door Gaya. Jullie zijn lekker bezig, meiden, zei ze met een grote grijns. De bal moet lekker worden rond gespeeld en maak goed af richting het goal. Zet em op! Volgde ze enthousiast. De meiden gingen wil vol overtuiging het veld op.

En na 6 minuten kwam Goal Digger Bo weer naar voren als spits en jawel: 5-0. Volgens mij gaan we richting de 10!! Twee minuten later kwam ons duveltje uit het doosje, onze super invalster Lune Bout naar voren en scoorde! Dus ook zij krijgt de officiële titel Goal Digger. Het is 6-0. Hierna nog Marit die 7-0, 8-0 en 9-0 maakte binnen 10 minuten! En Keet maakte het uiteindelijk af met 10-0 in de laatste 3 minuten. Wauw, de meiden gaan als de brandweer en staan nu 2de in de competitie. Vandaag bewees weer dat de meiden plezier hebben, lekker spelen en steeds meer elkaar kunnen vinden. Erg knap gedaan.

Op zaterdag 18-11 speelt MO13-1 tegen de nummer 1 en deze moeten ze ook winnen om in de buurt te blijven. Dan hebben ze 3 punten verschil, maar 1 wedstrijd minder. De week daarna speelt MO13-1 weer thuis ‘s Graveland, die nu 2de staat met 2 punten verschil. Dus meiden, knallen!!! Lets go…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *