Even voorstellen: TJC Middenbouw Jeffrey Venema

Even voorstellen: TJC Middenbouw Jeffrey Venema

Vorige week is er bekend gemaakt dat SV Ouderkerk volgend seizoen met 4 TJCs (Technisch Jeugd Coordinatoren) vormgeeft aan de Jeugd Opleiding. Een voor een zullen zij zich voorstellen. We beginnen met TJC Middenbouw, Jeffrey Venema.

Achtergrond: Mijn naam is Jeffrey Venema. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Ouderkerk aan de Amstel. Ik zit al sinds mijn 4/5de op voetbal en was daarmee een van de eerste Vosjes. Ik heb zelf altijd in de selectie gespeeld en ben vanuit de A-junioren eerst naar de Zondag-selectie gegaan waar ik in zowel in zondag 1 als in zondag 2 heb gespeeld. Na wat blessures en een korte stop met voetbal ben ik sinds vorig seizoen weer begonnen met voetbal bij de Zaterdag 1.
Naast zelf altijd te hebben gevoetbald bij Ouderkerk heb ik ook training gegeven aan verschillende teams met als hoogtepunten de toen nog E4 en C2.

Opleiding & Diploma’s: Vorig jaar (2017) heb ik mijn TC3 trainer/coach diploma gehaald en gaf ik training aan Buitenveldert onder19-1 zondag. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie. Ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam en ik doe de studie tot gymleraar oftewel de ALO. Dit is de Academie voor Lichamelijke opvoeding (HBO). Ik loop momenteel twee dagen in de week mijn afstudeerstage op de Jan Hekmanschool hier in het dorp en daarnaast loop ik nog twee dagen in de week stage bij YBBP Amsterdam. Dit is een sport business bedrijf gericht op sportmarketing en houdt zich bezig met bijvoorbeeld het afgelopen EK vrouwen voetbal maar ook dingen zoals A touch of Gold in de Ziggo Dome (voorheen het gymgala).

Doel: Mijn doel met Ouderkerk is om weer een gedegen structuur in de jeugd te vormen, die voor iedereen duidelijk is en waarbij iedereen weet naar wie hij/zij naar toe kan als er iets is. Daarmee hoop ik dat al onze eerste selectie elftallen weer terugkeren op minimaal hoofdklasse niveau en zodoende er ook voor zorgen dat ons eerste elftal een goede derde klasser blijft met af en toe een uitstapje naar de tweede klasse.

Wens: Ik hoop dat we dit met elkaar kunnen bewerkstelligen en dat daarnaast Ouderkerk een club van en voor iedereen blijft waarbij plezier, passie en vriendschap op een zullen blijven staan.

Met vriendelijke groeten,

Jeffrey Venema, TJC Middenbouw (JO12-JO15)

Eén gedachte over “Even voorstellen: TJC Middenbouw Jeffrey Venema

• 26 maart 2018 om 14:03
    Permalink

De juiste man op de juist plek ! Go for it Jeffrey, wij hebben er veel vertrouwen in dat het weer de goede weg op gaat!

Beantwoorden