Diemen – SVO zon2 ( 1-1 ) 4-3

In het dorp waar ik woon had ik graag winnend het veld af gegaan.
Tegen de wind in spelen we de eerste 20 minuten bijna alleen maar op de helft van de tegenstander, Diemen kreeg geen grip op het spel van Ouderkerk.
Een schitterende steekbal van Nico op Rutger die niet zelfzuchtig Matthew laat scoren brengt de 0-1 op het scorebord.
Het is de beloning voor een goed voetballend Ouderkerk. 5 minuten voor de rust geven we de voorsprong weg en staat het halverwege de wedstrijd 1-1

In de tweede helft met wind mee kopt een verdediger van Diemen de corner van Mats in eigen goal, dank U.
In de 9de minuut maakt Diemen toch weer gelijk.

En dan gebeuren er dingen die ik nog niet eerder heb gezien, onze keeper die gaat grabbelen en tot twee keer toe de bal door de handen laat glibberen.
Ik ga daar verder geen aandacht aan besteden, ga er van uit dat het een eenmalige gebeurtenis is.
We maken in de 40ste minuut nog de 4-3 en knokken nog voor de gelijkmaker, maar helaas ging dat niet meer lukken.

Waar gaat het op verschillende momenten nou mis ?
Waar is met veel ervaring in de ploeg de mentale weerbaarheid ?
Spelen we te aanvallend, zijn we verdedigend te kwetsbaar ?
Zijn we te lief voor onze tegenstander ?
Waarom houden we maar een helft het goede spel vol ?

Het zijn vragen waar ik de antwoorden niet op weet, er is genoeg voetbal kennis in de ploeg om de antwoorden te vinden.
Is het een idee om samen met de trainer eens wat langer dan een wedstrijdbespreking met elkaar van gedachten te wisselen ?

Komende twee zondagen ben ik er niet bij, korte vakantie ( zie jullie weer op dinsdag 14 nov. )

EdB