De sv Ouderkerk Businessclub gaat verder onder de naam “Vrienden van de sv Ouderkerk Selectie”

Er werd al een tijdje nagedacht over de naam “Businessclub” omdat het niet zo’n clubje is waarin alleen maar zaken worden gedaan.Het is meer een gezelschap van bedrijven dat de sv Ouderkerk selectie een warm hart toedraagt, vandaar deze naamswijziging. Maar er is meer.Om het voor kleine ondernemers en particulieren mogelijk te maken om“Vrienden van de sv Ouderkerk selectie” te worden hebben we het instappen makkelijker gemaakt en kan dat nu vanaf € 250,=  En wat krijgt u er dan voor terug? Uw naam wordt vermeld in de“Vrienden van de sv Ouderkerk Selectie” nis in de kantine en op de beeldschermen.Zie voor verdere informatie op de website van sv Ouderkerk onder Sponsoren –  “Vrienden van de sv Ouderkerk selectie”