Dames 35+ team svO presteert goed

Het vrouwenvoetbal wordt steeds populairder. Ook in Ouder-Amstel zijn wij begonnen met een vrouwen 35+ team dat ook competitie speelt. Na een geslaagd 35+ vrouwentoernooi op de jubileumdag van sv Ouderkerk, afgelopen jaar, kregen de dames die voor sv Ouderkerk uitkomen de vraag of zij dit niet in competitieverband wilde doen. En daar werd volmondig ‘ja’ op gezegd. Wij hebben vervolgens trainingsruimte beschikbaar gesteld zodat de dames goed voorbereid konden beginnen. Ze spelen nu mee in de competitie (7×7) en hebben een goede start gemaakt. Om in het eerst jaar al op een tweede plek te staan tijdens de winterstop. De ploeg heeft nog plek voor nieuwe speelsters. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar voetbal@svouderkerk.com.

Bron: Weekblad Ouder-Amstel