corona update

Binnenkort start het nieuwe voetbalseizoen en we hopen iedereen weer te ontmoeten in goede gezondheid. Helaas is het coronavirus nog onder ons en daarom zal sv Ouderkerk maatregelen moeten nemen zodat we veilig gebruik kunnen maken van het complex. We roepen daarom iedereen op constructief mee te denken en te helpen waar nodig.

Veel van de maatregelen die wij eerder hebben gepubliceerd op onze website blijven van kracht. De K.N.V.B. heeft verschillende protocollen op haar website geactualiseerd voor o.a. trainers, spelers, toeschouwers en ouders. Je kunt de protocollen vinden via de volgende link https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen

Lees deze protocollen goed door, want het gaat om ieders gezondheid. De belangrijkste regel voor iedereen van 18 jaar en ouder, houd 1,5 meter afstand. Ook in de kleedkamers.

Een van de maatregelen die wij nu reeds hebben genomen is dat de kleedkamers alleen in de weekenden open zijn, met als aanvang de start van de competitie in september. Na een speeldag moeten de kleedkamers namelijk schoongemaakt worden en gedesinfecteerd.

Voor teams die een oefenwedstrijd willen organiseren, informeer de tegenstander/scheidsrechter dat ze omgekleed en wel naar sv Ouderkerk komen. Dat geldt ook voor bekerwedstrijden. Binnenkort zullen we alle leden verder informeren over welke maatregelen wij als club hebben genomen.

Wij gaan er vanuit, dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en helpt om voetballen mogelijk te kunnen blijven maken tot er een vaccin is.

Een gedachte over “corona update