Compleet anders

Een aantal jaren geleden speelde we de een na laatste wedstrijd ook tegen dit SDZ3.Toen moesten zij winnen voor een periode, het veel te ruwe en stevig voetbal werd de scheids zat na 10 minuten strafschop voor Ouderkerk 0-1. Nadat Daan geblesseerd er af moest en Marc op doel ( we hebben de foto nog van het krappe rode shirtje van Daan in gebruik bij Marc ) en heel veel Ouderkerkse inzet eindigde de wedstrijd toen in 4-5 in het voordeel van SvO. Vandaag de wraak.

Compleet anders was het vandaag. het is te veel om op te noemen maar in de eerste helft ging bijna alles fout. Ouderkerk kon geen enkele grip krijgen op de vliegensvlugge aanvallen van de tegenstander. Na een half uur was het eigenlijk met 4-0 al klaar. Gelukkig hebben we niet met dubbele cijfers verloren maar had zomaar gekund ( 8-1).

Is er nog iets positiefs te melden….. het was prachtig mooi weer.

EdB