COMPETITIES AMATEURVOETBAL NIET HERVAT

Gisteren heeft het kabinet de verlenging van de maatregelen aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft de KNVB ertoe doen besluiten om de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten.

Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Met de verlenging van de maatregelen kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om wedstrijden nog door te schuiven tot na de start van de zomerstop. Onder andere omdat de zomervakantie in sommige regio’s al op 4 juli start.

Zodra de regering de maatregelen zodanig verlicht dat activiteiten weer georganiseerd zouden kunnen worden, zal het bestuur van sv Ouderkerk zijn uiterste best doen om activiteiten zoals als het Persijn toernooi, 100 jaar voetbal in Ouderkerk (13 juni), Jeugd 09/O10 kamp op locatie (20-21 juni) en de Vosjes/O8-dag (27 juni) alsnog te organiseren.