Column Hoofd Jeugd Opleiding SV Ouderkerk (Juli)

Beste spelers, ouders en leden van sv Ouderkerk,

Drukke periode
De afgelopen weken zijn er diverse overleggen geweest met betrekking tot de teamindelingen voor de gehele jeugd (jongens en meiden). Het kost altijd veel tijd en overleg om alles zo goed mogelijk in te vullen. Wij proberen het iedereen naar de zin te maken voor het aankomende seizoen, maar kunnen helaas niet aan alle voorkeuren voldoen. We moeten meer dan 600 kinderen indelen in verschillende teams met verschillende voorkeuren en kunnen onmogelijk het iedereen naar zijn/haar zin te maken.

Wij hopen op begrip van de ouders en spelers en wij gaan er alles aan doen om er komend jaar een fantastisch seizoen van te maken.

Komend seizoen
Nu alle teamindelingen bekend zijn gemaakt, zal het nieuwe seizoen in de maand augustus en september weer verdergaan. De teamindelingen voor alle niet-selectie teams zijn bekend en rond deze periode gaan wij (als Technische Staf) ouders/trainers benaderen om zich in te zetten voor deze teams.

Onderstaande data kunnen alvast genoteerd worden in de agenda:

– Ouderavond (Selectie): Maandag 29 augustus 19:30 uur
– Ouderavond (Niet-selectie/meiden): Dinsdag 30 augustus 19:30 uur

Wij verwachten van alle spelers minimaal 1 ouder op deze bijeenkomst.

Opleiden
De laatste maand hebben wij het als jeugdopleiding voor elkaar gekregen om de UEFA KNVB TC-III cursus te mogen geven aan trainers, in samenwerking met RKDES. Het komende seizoen zullen er veel trainers (minimaal 9!) van sv Ouderkerk zich verder ontwikkelen via deze KNVB cursus. Dit geeft maar aan hoe graag onze trainers zich willen blijven ontwikkelen. Mocht iedereen zijn/haar diploma halen, zal dit onze opleiding een enorme ‘boost’ geven.

Dankwoord
Via deze weg wil ik alle vrijwilligers (trainers/leiders/ouders) bedanken voor de tomeloze inzet gedurende dit seizoen. Zonder vrijwilligers is sv Ouderkerk niet wat het nu is: Een mooie, fijne dorpsclub waar heel veel mensen graag samenkomen op een prachtig complex!

Ik wens iedereen een hele fijne zomervakantie toe.

Met vriendelijke groet,

Bas van Bergen

Hoofd Jeugd Opleiding sv Ouderkerk

Eén gedachte over “Column Hoofd Jeugd Opleiding SV Ouderkerk (Juli)