Café De Vrije Handel sv Ouderkerk sponsor vanaf het 1e uur verlengt zijn sponsorafspraak met 4 seizoenen

Foto’s Dick Backer

Met ingang van het seizoen 2019-2020 heeft café de Vrije Handel, sponsor vanaf het eerste uur, zijn sponsorafspraak met sv Ouderkerk voor

4 seizoenen verlengt.

De shirtsponsoring betreft 2 senioren elftallen t.w. Zaterdag 3 en 5.

Sv Ouderkerk en de spelers zijn er blij mee en bedanken Irene, Dennis en alle overige medewerkers voor deze sponsoring.

Iedere Ouderkerker kent en komt in “De Vrije Handel” een sociale ontmoeting plaats in het dorp.

CAFÉ DE VRIJE HANDEL

De Vrije Handel is een heel bijzonder gewoon café in Ouderkerk aan de Amstel, een van de gezelligste dorpen van Nederland onder de rook van Amsterdam.
In een monumentaal pand op de hoek van de Kerkstraat en de Dorpsstraat geniet je nog van ouderwets goede service en kwaliteit. Daarom weten mensen uit Ouderkerk en ver daarbuiten ons café te vinden: van wandelaars, fietsers en gezinnen tot nachtdieren en (bar)filosofen.

Schuif aan voor een kop koffie, een lekker (speciaal)biertje of een goed glas wijn, bekijk onze lunch- of avondkaart of geniet van de zomer op ons grote terras.