BLIJE GEZICHTEN!

SV OUDERKERK ZORGT VOOR BLIJE GEZICHTEN!

Aan het woord is oud eerste elftalspeler van sv Ouderkerk Zondag 1 Wouter Roosjen. Dit keer in zijn hoedanigheid van vrijwilliger bij één van de zomerkampen van Y-camps.

Dat zijn zomerkampen van één week voor kwetsbare kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Y-camps vindt dat ieder kind op vakantie moet kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend omdat kinderen extra begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven of omdat het budget dit niet toelaat.

Y camps wil ook deze kinderen een onvergetelijke vakantie bieden. Een vakantie met extra aandacht dus!

En daarvoor is de inzet van vele vrijwilligers een must. Wouter was dit jaar zoals gezegd één van die vrijwilligers op een zomerkamp in Leusden. Naast de vele activiteiten zou er die week ook gevoetbald gaan worden. Hij belde daarom zijn vroegere elftalbegeleider Nico van Beusekom van Zondag 1 voor shirtjes en ballen. Natuurlijk was dit geen probleem; het bleek een schot in de roos. Vanuit Leusden werden de attributen opgehaald (en later weer terugbezorgd). De kinderen genoten zichtbaar. Zie foto. Toch geweldig dat we als vereniging hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren. De dank daarvoor was groot. En wie weet komt hier misschien wel een nieuwe Messi en/of Lieke Martens uit voort. Dan hebben die in ieder geval ooit in het shirt van sv Ouderkerk gespeeld.