Blessures/klachten/advies

Wist U dat sv Ouderkerk beschikt over een eigen behandelruimte voor blessurebehandelingen, ook geschikt voor alle jeugd van sv Ouderkerk. Michel de Bruijn is elke zaterdag aanwezig van 10.00 tot 14.00 uur voor vragen en voor de behandeling  van eventuele blessures, beoordelen van klachten en het geven van gericht advies om zo goed en zo verantwoordelijk mogelijk te kunnen blijven voetballen. Uiteraard niet alleen voor de voetball(st)ers die op zaterdag aanwezig zijn, maar voor alle leden van sv Ouderkerk. Loop gerust eens langs bij Michel voor de mogelijkheden.

Mocht je zaterdag niet kunnen dan kan je ook altijd terecht op het blessure spreekuur op de maandagavond dat ook toegankelijk is voor alle leden van sv Ouderkerk. Zie https://www.svouderkerk.nl/leden/blessure-behandeling/