APWC – SvOuderkerk ( 1-1 ) 1-4

Advertentie

Gaat de zondag2 weer een keer winnen ? Door vakanties zijn veel spelers afwezig en moeten we het met weinig wissels doen.
We willen revanche voor de bestolen wedstrijd eerder in het seizoen.
De wedstrijd gaat redelijk gelijk op en de Ouderkerkers inventariseren waar de kansen liggen. In de 13de minuut is de eerste grote kans en in de 15de minuut ligt de bal in het netje.

Een splijtende pass van Tristan geeft Bas de mogelijkheid om de bal perfect op het hoofd te deponeren van Mitchell die raak kopt 0-1. Heel lang genieten van de voorsprong lukt niet als je de bal in het centrum van het middenveld verliest, de oorzaak van de tegengoal.

In de rust evalueren we alle plussen en minnen en hebben we nog steeds de overtuiging dat we winnend van het veld gaan aan het eind.
Met een klein beetje wind mee bedenkt Jesse de A1 tactiek toe te passen, super lange bal op Daan van Piggelen en het veld is compleet uit elkaar getrokken.

De ruimtes op het middenveld weet Ouderkerk prima te benutten, zijn meer aan de bal en voetballen steeds beter. In de 65ste minuut maakt Daan van Piggelen een prima goal, assist van Jim Kleine Staarman. Tien minuten later is het de assist van Daan die zorgt dat Mitchell vakkundig kan afronden. Dan is tien minuten later weer Daan die de assist geeft op Bas die prima de bal in het netje schiet.

Fantastisch hoe de tactiek in de aanvalslinie prima resultaat oplevert.
Het hele team heeft slim en gedegen gespeeld en rustig de tegenstander laten uitrazen en toen toegeslagen. Volgende week kijken of het vertrouwen de overwinning brengt op Diemen.

EdB