AGB 2 – SvOuderkerk zon2 ( 1-1 ) 2-1

Altijd lastig…
Het is zondag ochtend een uur of 9, ik begin alvast met mijn verslag. Bij AGB voetballen brengt altijd wel iets speciaals. De eerste officiële wedstrijd zo vroeg in het seizoen, de vakanties van de kinderloze ( in het naseizoen is het goedkoper 😉 zijn nog in volle gang. Maar we hebben twee teams samengesteld waar we lekker mee gaan voetballen. Tja de scheids te laat, we zijn de concentratie kwijt en in de derde minuut hebben we de eerste gele kaart na een team nuttige overtreding.

In de 10de minuut de tweede gele kaart, en na 17 minuten is SVO nog geen een keer bij het doel van de tegenstander geweest. Na 31 minuten staan we met 1-0 achter, we zijn bezweken voor de druk. Maar het laatste kwartier gaan we steeds beter voetballen, met een nieuwe samenstelling was het even zoeken. Resultaat is nog voor de rust de gelijkmaker. Assist Bas en prachtige kopgoal van Sten.
Na de rust gaat het meer gelijk op, de SVO goalie maakt zijn foutje meer dan goed met een aantal fantastische reddingen. Helaas komen we op achterstand maar dat is het minst erg.

We proberen alles heel te houden na een paar aanslagen, de scheids heeft het niet allemaal onder controle. Maar dat is natuurlijk helemaal niet vreemd, dat weten we al een tijdje. De laatste 5 minuten spelen we tegen 10 man, belachelijk inkomen (wat had je kunnen afbreken )
Volgende week zondag thuis tegen Zaanlandia ( res. eerste klas )
EdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *