Aftreden voorzitter Sander Toussaint

Advertentie

Zoals bekend heb ik het voornemen mijn functie als voorzitter algemeen bestuur sv Ouderkerk neer te leggen als de algemene ledenvergadering plaats zal vinden in november 2016.

Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe kandidaat. Mocht u iemand willen voordragen of een gesprek wensen over de functie en het profiel, stuur dan een mail aan:

Mark van Beusekom, secretaris sv Ouderkerk: m.beusekom@gmail.com

Profielschets Algemeen Voorzitter sv Ouderkerk

sv Ouderkerk is op zoek naar een nieuwe algemeen voorzitter. We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wilt geven aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Profiel:

Heeft bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring

Heeft visie en draagt deze actief uit

Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden

Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden

Zoekt naar consensus tussen betrokkenen

Is besluitvaardig

Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers e.d.)

Is doortastend

Woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel/directe omgeving of sterke binding met het dorp

Heeft eigen netwerk van bedrijven/organisatie/instellingen

Heeft het vermogen te delegeren

Een voetbalhart is een pré

Heeft zicht op het reilen en zeilen van de hele vereniging

De taken:

Weet diverse belangen binnen club en in het bestuur te vertegenwoordigen en treedt als zodanig naar buiten. Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern. Is voorzitter van de bestuurs- en ledenvergaderingen. Coördineert de bestuurstaken, delegeert op een stimulerende wijze. Zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging. Stelt zich op de hoogte van lopende zaken. Onderhoudt contacten met de gemeente en overige samenwerkingspartners. Anticipeert op externe ontwikkelingen, vanuit het perspectief van de vereniging. Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging. Neemt initiatieven om de vereniging organisatorisch, bestuurlijk, financieel en/of sportief op een hoger niveau te brengen.

Inschatting Tijdsbesteding 6 tot 8 uur per week

Eén gedachte over “Aftreden voorzitter Sander Toussaint