25 JAAR VROUWEN- EN MEISJESVOETBAL BIJ SV OUDERKERK

In het kader van het 25-jarig jubileum (1990 -2015) vrouwen en meisjesvoetbal in Ouderkerk organiseert sv Ouderkerk op zaterdag 21 mei 2016 een speciale dag waarin we dit prachtige jubileum uitgebreid gaan vieren en waarin alle Ouderkerkers zijn uitgenodigd. Om half 11:30 uur verzoeken we iedereen aanwezig te zijn zodat we na het openingswoord van onze voorzitter Sander Toussaint, welke om 11:45 uur zal plaatsvinden, de activiteiten om 12:00 uur kunnen starten.

• Vriendinnendag
Om 12.00 uur wordt het startsein gegeven voor de vriendinnendag.

Alle meiden uit Ouderkerk en omstreken in de leeftijdscategorie van de F, E en D (geboren in 2004 tot en met 2009) …kunnen zich hiervoor inschrijven. De vriendinnendag begint om 12:00 uur ’s middags en zal eindigen om 15:00 uur. We gaan allerlei leuke voetbal activiteiten doen met de meiden. Aanmelden hiervoor kan via robsvouderkerk@outlook.com.

• Voetbalclinic
Daarna is er een speciale voetbalclinic voor de meiden van de MC en MB. Aanmelden hiervoor kan via robsvouderkerk@outlook.com

• Toernooien
Na de MC en MB zijn de senioren aan de beurt. We hebben een 7 tegen 7 toernooi, waarbij de vrouwen zelf teams kunnen aanmelden. Dit loopt via de aanvoerders van de teams.

• 7 tegen 7 vrouwen senioren
Er is een 7 tegen 7 toernooi voor vrouwen senioren. Daarvoor zijn verschillende clubs uitgenodigd.

• 7 tegen 7 vrouwen 35+
Ook is er een 7 tegen 7 toernooi voor vrouwen (35+) . Inschrijven hiervoor kan bij Tim Beaumont. Voor gegevens en extra informatie over het 35+ toernooi zie de website van sv Ouderkerk.

• Prijsuitreiking
Onder voorbehoud wordt de prijsuitreiking door de Burgemeester van Ouder Amstel gedaan.

• Activiteiten voor de kids
In de tussentijd kan er op het springkussen gesprongen worden. Er kan op het doek geschoten worden en levend tafelvoetbal gespeeld worden.

• Eten
In de avond wordt er een barbecue georganiseerd zodat er ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

• FEEST VOOR IEDEREEN!!!!
Het feest wordt om 20:30 uur geopend door de liveband “The Couchpotatoes” en vanaf 22:30 uur wordt het feest overgenomen door onze enige echte Rijdende Disco. Het feest gaat door tot 01:00 uur ’s nachts en we hopen dat jong oud, jongen, meisje, man of vrouw hierbij aanwezig zullen zijn. Want wat is er nou leuker dan een feestje in een volgepakte sv Ouderkerk kantine?!

We zijn momenteel druk bezig met het zetten van de laatste puntjes op de i voor deze dag en er kunnen nog activiteiten of extra informatie bijkomen. Wij verzoeken jullie hiervoor de website van sv Ouderkerk en de facebook pagina goed in de gaten!

Wij, sv Ouderkerk, zijn ontzettend trots op onze vrouwen- en meisjesafdeling en hopen dat we samen met alle sv Ouderkerkers, dus ook de jongens en de mannen, het 25-jarige jubileum op grootse wijze gaan vieren!

Eén gedachte over “25 JAAR VROUWEN- EN MEISJESVOETBAL BIJ SV OUDERKERK

• 28 april 2016 om 09:49
    Permalink

Is het leuk om hiervoor ook de vrouwen uit te nodigen die tussen 1974 en 1987 voetbalden bij Nea?

Beantwoorden