Het kan nog

Voor het eerst dit seizoen is het steenkoud en gaan we het veld op voor de uitwedstrijd tegen WV. afgekort, het is Wv-Hedw. Wat zal het gaan worden, de voorbereiding is in ieder geval op z’n zachts genoemd chaotisch. Wedstrijdje dan maar winnen is alles weer vergeten. We spelen wel tegen de nummer 2 op de ranglijst, dus moeten we echt net iets meer doen dan ons best.

De beginfase ziet er goed uit maar dat geldt voor beide teams, helaas kijken we na 15 minuten tegen een achterstand aan. Beetje jammer, we staat best wel goed. Veel Ouderkerkers komen steeds beter in hun spel maar komen te weinig voor de goal. De limonade ( we hadden liever thee gehad ) heeft ons goed gedaan en we gaan met vertrouwen proberen die achterstand goed te maken. We brengen twee fitte wissels in het veld. Door goede combinaties brengen we Hidde in stelling en die maakt de gelijkmaker in de 60ste minuut. We gaan steeds meer geloven in de overwinning en knokken voor elke bal. Iedereen rent de longen uit zijn lijf, stilstaan met deze kou zal ook hebben meegespeeld.

We hebben heel veel getraind op afwerken op de goal, wie volgt het voorbeeld van Hidde ? Het lukt Kas om de tweede goal te maken 1-2, het harde werken wordt voor hem beloond. De ploeg heeft voor iedere bal gestreden en de stand blijft staan. De zwaar bevochten overwinning bied weer nieuwe mogelijkheden kijkend naar de stand, onze concurrent heeft twee punten laten liggen. Het kan nog, ook al hebben we het niet meer in eigen hand. Laatste wedstrijd van de najaarscompetitie winnen geeft de mogelijkheid op plek 6. Kom zondag aanstaande en support zondag 2 en 1 en sluit voetballend 2022 af met de pre christmas party.