Status nieuwe teamindelingen seizoen 2022-2023

Beste spelers en leden van de Jeugd sv Ouderkerk,

Het seizoen 2021-2022 is nu toch echt afgelopen en een aantal weken geleden is de Jeugdcommissie al begonnen met een nieuwe teamindeling voor het volgend seizoen 2022-2023. En dat is beslist niet makkelijk, zoals elk jaar.

Naast dat we de spelers zo veel mogelijk op hun plek willen hebben, zijn wij ook bezig met het indelen van de trainers per team. Voor de nieuwe indeling gebruiken wij ook alle ingevulde online formulieren, waarin één ieder heeft aangegeven wat de voorkeuren/wensen zijn. Wij hebben ons zo veel mogelijk aan deze voorkeuren gehouden, daar waar het ook kon.

Na de indelingen van teams buigt de JC over de trainingsdagen en tijden. Aangezien we trainingstijden van jeugdteams willen laten aansluiten op de trainingstijden van hun trainer, is deze puzzel ook niet zo gemakkelijk. Als de roosters op de scholen bekend zijn, kunnen daar ook nog aanpassingen op komen, indien trainer niet beschikbaar is.

Graag vraagt de JC aan jullie om geduld op te brengen en te wachten op de nieuwe teamindeling. Wij beloven jullie vanuit de JC, dat de nieuwe indeling vóór de zomervakantie bekend is en online staat (uiterlijk 15 juli 2022).

Vanuit de JC wensen wij jullie allemaal alvast een hele fijne zomer toe en zien jullie graag weer eind augustus 2022 op de velden!

Met vriendelijke groeten,
De Jeugdcommissie sv Ouderkerk

Een gedachte over “Status nieuwe teamindelingen seizoen 2022-2023

• 13 juli 2022 om 14:30