Reminder: Inleveren kledingtassen etc.

Op zaterdag 4 juni 2022 tussen 10:00 en 12:30 en donderdag 9 juni 2022 tussen 19:30 en 21:30 kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren, dames en zaalvoetbal hun spullen inleveren in de kantine. We denken hierbij aan: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen, en eventueel sleutels. Wanneer teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben gekregen ook deze inleveren bij de kledingcommissie. Probeer dit ook op één van deze dagen te doen zodat we weer alles in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen.

Voor de elftallen die nog moeten spelen in het weekend van 18-19 juni kunnen de spullen inleveren op vrijdag 24 juni 2022 van 19:30 t/m 21:30 in de kantine.

Ps: leiders en trainers die volgens seizoen doorgaan hoeven hun persoonlijke kleding niet in te leveren (sleutels wel).

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kledingcommissie@svouderkerk.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.