Voetbalfiestaaa!

Nog minder dan 10 dagen en dan is het zo ver: voetbal, zon en feest! De namen van het RTL Sterrenteam zijn bekend en ook door sv Ouderkerk zijn de eerste namen op het wedstrijdformulier gezet. Namens RTL komen onder andere John Williams, Danny Froger, Tim Douwsma, Glenn Helder, Michael Mols, Baas B en coach Regillio Vrede. Het Ouderkerkse All Stars team heeft naast aanvoerder Desley Douglas ook Gido Andriessen, Patrick de Wit en de gebroeders Tim en Rik de Haan aangemeld. Zij zijn nog op zoek naar ervaring dus mocht je je geroepen voelen stuur ons dan zo snel mogelijk een bericht. De wedstrijd staat onder leiding van niemand minder dan Sander Toussaint.

Zet dus nu met dikke stift in de agenda: Zaterdagmiddag 14 mei vanaf 15.00u. Actuele weersverwachting: 20°C

P.S. De feestcommissie is op zoek naar versterking! Zou je graag bijdragen aan een gezellige en inclusieve vereniging? Meld je dan snel aan bij Rogier van Wieringen