Voetbalfiesta groot succes

Je kunt het je nu haast niet voorstellen, maar afgelopen zaterdag stond het Ouderkerkse terras vol en werd er volop genoten van het zonnetje. Om circa 16 uur werd er afgetrapt tussen het RTL Sterrenteam en een Ouderkerk gelegenheidselftal. Plezier stond hierbij uiteraard op de eerste plaats, maar dat de Ouderkerkse mannen met 3-2 wonnen is het vermelden waard. Met onder andere Michael Mols, Glenn helder en Sander Keller hadden ze toch een aantal aardige ex-profvoetballers.

Na afloop werd er genoten van een drankje, hapje en muziek. De voetjes gingen van de vloer. Speciale dank gaat uit naar (DJ Bert) de Jong, bekend van onder andere Jantjes Verjaardag en Café Tante Roosje, die deze middag belangeloos heeft gedraaid. Foto van Minkes Models.