verslag zon2

NR. 3

De zondag2 speelt tegen een tegenstander waar we de eerste wedstrijd gelijk tegen hebben gespeeld, dat moet kansen opleveren om weer eens punten te pakken. De eerste minuten gaat het gelijk op en zijn er wel een paar doelpogingen die er wel in hadden gemogen. Na een flipperkast moment prikt Marc de eerste binnen. Doorgaan met veroveren van de bal levert de tweede goal op, Roemer reageert alert als de keeper de bal loslaat. Gelukkig hebben we genoeg wissels om op volle sterkte door te kunnen, deze voorsprong mogen we niet meer weggeven. Maar de tegenstander geeft zich niet zomaar gewonnen, alles wordt uit de kast gehaald. Het intimideren is begonnen en een paar keer natrappen hoort daar ook bij. De scheids geeft wel wat kaarten maar de kleur is niet donker genoeg. Er ontstaat door vermoeidheid steeds meer ruimte voor SVO om de bal lekker rond te spelen. Na ongeveer 20 minuten in de tweede helft gooit Roemer de wedstrijd op slot met zijn tweede doelpunt. De tegenstander pruttelt nog wel maar die slaan elkaar bijna de hersens in. Nog drie wedstrijden te gaan om er voor te zorgen dat we niet als laatste eindigen, voorlopig staan we weer een plekje hoger.


EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.