sv Ouderkerk VR3 – De Meer VR5 1-3

Memorabel moment. Mijn verslagen liggen door omstandigheden al een tijdje op hun gat. Dit keer echter heb ik wel een memorabel moment. Onze wedstrijd was toe aan een pauze, dus floot Arie de meisjes de kleedkamer in. Ik ging op voor een biertje, voor de coach van onze VR3 meisjes en voor mijzelf. Onderweg naar de kantine zat het team van Roland Kroon op het terras lekker te bieren aan een lange tafel en al gekscherend zei ik: “Hé mannen! Jullie hebben het gezellig, maarrrûh zouden jullie deze tafel willen vrijmaken als onze meisjes van VR3 straks klaar zijn? Ze keken mij eerst heel verbaasd aan, begonnen te lachen en ik kreeg als spontaan antwoord: “Tuurlijk, voor hun altijd”. Ik dacht eerst dat ze mijn spelletje meespeelden, maar niets van dat. Toen wij van het veld afliepen werd er één tafel afgeschermd, door diezelfde mannen, want de meisjes van VR3 mochten er nu aan gaan zitten. Mannen van ZA4, super bedankt.

Gerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.