De Elftalleiders

De elftalleiders van alle denkbare teams hebben het soms niet makkelijk, net als alle andere vrijwilligers zijn die vrouwen en mannen een schakel in de vereniging. De vereniging is van alle leden en allen zijn even belangrijk. Het kan dan eigenlijk niet zo zijn dat we het respect verliezen voor al die mensen die vrije tijd geven om alles draaiende te houden en sportief invullen. De laatste paar maanden worden er steeds meer wedstrijden geschrapt of opgeschoven. Teams met op papier 20, krijgen amper een elftal opgesteld.Ik zeg voetballen is vrijwillig maar niet vrijblijvend, er worden veel mensen benadeeld die in de steek worden gelaten, en dat is respectloos.Als je betaald voor een festival, zeg je die ook niet af omdat je tante jarig is. Oh ja de zondag2 heeft lekker gevoetbald, derde helft heeft gewonnen.Prachtige goal

Mees Burgers, het applaus van de meegereisde supporters was voor jou.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.