Toch nog even spannend

Een wedstrijd tegen een ploeg die boven je staat is altijd lastig, uit zijn we niet weggespeeld en nu ook weer niet. Na een overtreding op 20 meter van onze goal wordt de vrije trap wonderschoon in de bovenhoek gekruld. Dat doet een speler op dit niveau maar een keer in zijn leven, laat dat nou in de tweede minuut zijn gisteren 0-1De beginfase is hectisch, in de derde minuut krijgt Niels een tik tegen zijn been en moet worden gewisseld. Dan moet de verdediging weer even zoeken naar ritme.

In de 12de minuut is het helaas weer raak. We analyseren de eerste helft in de rust maar dat heeft nog geen resultaat in de 4de minuut van de tweede helft. 0-3We wisselen nog een paar keer en eindelijk in de 24ste minuut maken we een doelpunt, knappe kopbal van Thibaut. Het werd toch nog even spannend, maar meerdere doelpunten bleven uit. We hebben in de gehele wedstrijd een handvol kansen gehad, maar als je die niet maakt weet je wat er gebeurt. De wedstrijd hebben we verloren maar we hebben wel genoten van een spannende pot voetbal. SVO zon2 – Abcoude 1-3.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.