We doen ons best!

SVO zon2 -Swift ( 0-3 ) 0-4

Eindelijk weer een keer voor eigen publiek mochten we onze kunsten vertonen. Tegen een nog onbekende tegenstander dit seizoen. Door vakantie, blessures en een aantal ongewenste keuzes is er niet heel veel keuze en zijn we blij met onze gastspelers. We beginnen de wedstrijd met de wind mee, we willen goed beginnen en de eerste slag slaan. We houden het niet heel lang ongeschonden. In de 7de minuut incasseren we de eerste tegengoal, daarna gaan we wel steeds iets beter spelen. Automatisme in ons spel is nog niet optimaal we doen ons best, maar de tweede tegengoal valt dan toch in de 28ste minuut. Jammer genoeg valt vlak voor de rust niet de aansluitingstreffer maar ligt de bal weer in onze goal. In de rust gebruiken we alle twee de wissels en gaan we er weer vol tegenaan. De tweede helft hebben we lekker gevoetbald ondanks de stand en zo moet het ook.0-4 is de eindstand geworden, verliezen is natuurlijk nooit leuk maar het was een lekker potje.

EdB 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.