Vooruitziende blik (zondag 2)

Weten wat je te wachten staat is prettig, wat hebben we de eerste wedstrijd tegen SDZ uit gedaan. Oh ja, maar met 2-1 verloren en dat biedt perspectief. Op papier zijn we met 15, maar in de ochtend zijn er helaas twee afzeggingen wegens besmetting. Toch gaan we met vol vertrouwen beginnen. Het is lekker als je in de wedstrijd op voorsprong komt, gelukkig is dat dit keer gelukt. In de 17de minuut maakt Tim Verweij. een prima doelpunt op aangeven van Miquel. In de 38 ste minuut ontstaat er een botsing tussen Freek en een tegenstander, verstandig is wisselen. In de rust bespreken we wat we allemaal aan ervaring hebben opgedaan en hoe we daar in de tweede helft mee om gaan. In de tweede helft is het al heel snel raak, na slecht wegwerken van de bal in hun eigen strafschopgebied weet Jim daar wel raad mee. De 2-0 is een heerlijke stand. In de 20ste minuut valt de tegengoal nadat de druk is opgevoerd. Het kleine half uur dat nog is te spelen wordt de druk steeds een beetje groter, maar we knokken en houden stand. Het is de tweede overwinning dit seizoen. Twee overwinningen en twee gelijke spelen van de 13 wedstrijden is mager, maar we gaan meer punten pakken als we zo doorgaan.