Ook bij sv Ouderkerk medailles en feest!

πŸ… π™ΌπšŽπšπšŠπš’πš•πš•πšŽπšœ πšŽπš— πšπšŠπšŠπš›πš πšŸπš˜πš˜πš› 𝚍𝚎 πšπš›πš’πšŽ πšπš›πš’πš“πšŸπšŽπš—πšπšŽ πš”πš›πšŠπšŒπš‘πšπšŽπš— πšŠπšŒπš‘πšπšŽπš› 𝚍𝚎 β€™πŸΈπŸΆ-πš“πšŠπš›πš’πšπšŽ πš…πš˜πšœπš“πšŽπšœβ€™

Omhangen van de medailles

Op woensdag 9 maart 2022 en zaterdag 12 maart 2022 zijn 𝔾𝕖𝕣𝕒𝕣𝕕 π•§π•’π•Ÿ 𝕕𝕖 𝕍𝕒𝕝𝕝, 𝕃𝕦𝕕𝕠 π”Ήπ•–π•£π•Ÿπ••π•€π•–π•Ÿ π•–π•Ÿ 𝔾𝕖𝕣𝕒𝕣𝕕 π•Šπ•šπ•–π•§π•–π•£π••π•šπ•Ÿπ•˜ in het zonnetje gezet voor hun jarenlange bijdrage aan De Vosjes! Dat was even groot feest.

Het begon met een aantal vrijwilligers bij NEA, in februari 2002 met de Vosjes, met Peter Vos als hoofdsponsor en naamgever. Onder de klinkende namen als Barcelona, Real-Madrid, Manchester United en Ajax gingen onze 4 tot en met 6 jarige toekomstige sterren aan de slag om de beginselen van het voetballen te leren. De kweekvijver van sv Ouderkerk in het amateurvoetbal.

De trainers van deze groep voetballertjes zijn veelal eigen jeugdspelers van sv Ouderkerk, waar we als jeugdcommissie zelf ook heel blij mee zijn en trots op zijn. De Vosjes worden in al die jaren in belangrijke mate intensief gecoacht en begeleid door onze drie toppers!

Heerlijk taart!

Wij zijn Gerard, Ludo en Gerard dan ook zeer dankbaar voor hun enthousiasme, gedrevenheid en onvoorwaardelijke steun en hopen dat hun bijdrage aan onze waardevolle jeugdopleiding nog vele jaren mag duren.

De jeugdcommissie vond het dus tijd worden, om in de traditie van de zaterdag Vosjes te blijven, de drie kanjers een medaille uit te reiken en te voorzien van een overheerlijke taart! Β πŸŽ‚

Gerard, Ludo en Gerard, hartelijk dank voor jullie bijdragen de afgelopen 20 jaar. Jullie zijn Toppers met de hoofdletter “T”!

De Jeugdcommissie sv Ouderkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.