Laatste nieuws

Memorabilia uit de bestuurskamer

Iedere laatste maandag van de maand vergadert het algemeen bestuur, waarin o.a. de actielijst wordt besproken, verslag van de commissies: jeugd, senioren, penningmeesters, onderhoud, kantine en sponsoring.

Er komt dan van alles langs, zoals opstarten van de AED cursus, dat de kantine weer succesvol is begonnen na een lange periode van niets mogen doen. Het overlijden van dierbare vrijwilligers. Discussies over de nog te vervangen verlichting in LED, gasboilers en duurzame alternatieven, opknappen van de veldschuur, de resultaten en vorderingen op voetbalgebied van jeugd en senioren, feestjes gaan organiseren de komende maanden nu het eindelijk weer mag, opstarten en kick off op 2 maart bij de jeugd van een brainstorm over het jeugdbeleidsplan. Het beleidsplan senioren dient hier op aan te sluiten en zal binnenkort ook aan de orde komen of de ambities en doelstellingen nog juist zijn. Maar ook: waarom reserve tenues pakken terwijl dat niet hoeft. En: moeten we de leden straks naast bardienst ook vragen om receptiedienst (ontvangen van de tegenstander) te gaan draaien? Gelukkig spreken we elkaar ook door de week want na 2 uur zit de vergadering er weer op.

Vergeet niet: Voorafgaand aan de maandelijkse bestuursvergadering is er gelegenheid voor een inloopspreekuur (de koffie krijg je van ons 😊) om 19.30 uur. Mocht je vragen hebben voor het bestuur of een idee kwijt willen, stuur een mail naar info@sandertoussaint.nlen we pakken het op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *