Laatste nieuws

Benefiet dag 20 maart voor Oekraïne

Deze dag was georganiseerd op initiatief van Tessa Ploeger, Vie Wiersma, Youri Ruppert en Desley Douglas. Het idee was spontaan en de aanleiding hoeven we niemand uit te leggen. Inmiddels zijn er al best wel veel vrouwen met kinderen uit Oekraïne opgevangen in het voormalige Rabopand welke door vrijwilligers van binnen is opgeknapt.

Als je een benefiet wil organiseren kun je dat doen door bijvoorbeeld spullen te verkopen of door inbreng van sponsoren. Nou, dat hebben we geweten. Tafels vol met heel veel gesigneerde shirts van Ajax en Spakenburg t/m Inter Milan, voetbalschoenen (Timber/ Roemer), dinerbon, waardebonnen, vleespakket, lunchbonnen, wijnen/ magnum, fitbits, BBQ pakket, taartbon, bierpakket, Rosé en zelfs een vaar pakket.

De verkoop van loten door Tessa en Vie liep uitstekend evenals de blinde pool van Martien. Na de wedstrijd balletje hooghouden binnen door onze talenten bij de jeugd. Om 17 uur was er de BBQ van Slagerij Ridder en binnen hadden we DJ Alpaca en zanger Lars van der Meij.

Heel veel mensen moeten we bedanken, de bar- en keukendienst, de gulle gevers, de zondag- en vrouwen selectie en alle andere teams en supporters die er ook waren en spullen hebben geschonken, Slagerij Ridder, Bakkerbrigade, Bodega, van Barneveld Culinair, De Wijnschuur, Ron Blaauw, Ouderkerks Blond JO15-1, Heisa, Vrije Handel, Wieleroutfits en JO15, KEK!.

Ja dan ga je tellen en rekenen, hoeveel hamburgers, hoeveel lootjes, hoeveel……, en dan kom je op de geweldige opbrengst van € 3520,-. Dit bedrag zullen wij als vereniging overmaken naar 555.

Iedereen super bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *