De Zaterdag 5 dendert door!

Op sportpark Middenmeer verschenen de mannen van Ro-G Beats weer “fris en fruitig” op het veld. Wat binnen de zaterdag 5 zoveel betekent als “Er waren en er genoeg en bijna niemand was te laat”.

Door de vele afwezige centrumverdedigers werd een oude bekende variant uit de hoge hoed getrokken; Dion en Gido vormden voor het eerst sinds de B1 weer eens het centrale duo, geflankeerd door de inmiddels vertrouwden namen; Jelmer & Beets op de flanken. De ontstane vacatures op het middenveld werden opgevangen door La Muarta en Kleine Nkrt (je zal maar zo’n bijnaam hebben).

Ouderkerk schoot uit de startblokken en had met de dodelijke aanvallers Samba Boykie, Stracco, RoG-Beats, Papa Beuk en Mikey al 3 a 4 doelpunten kunnen maken in de eerste twintig minuten, maar helaas stond het vizier nog niet op scherp. Gelukkig was daar La Muerta die de verlossende 0-1 binnen kon schieten. Hij leek ook zijn tweede te maken toen de bal duidelijk over de lijn leek, maar helaas voor hem kwam de goal op naam van de ingevallen Kevin.

In de tweede helft verhoogde Ouderkerk de druk en kon het uitlopen tot 0-7. Twee keer Kleine Nkrt, Beuk, Mike en Boy maakten de score compleet. En ja, U leest het goed: geen Marthijn dus.. De blonde dertiger lijkt zijn vizier maar niet op scherp te krijgen en is zijn vorm zowel letterlijk als figuurlijk, volledig kwijt.

Met deze overwinning nestelt Ouderkerk zich steviger op plek vier en kan het vizier volledig gericht worden op de top 3. Nu eventjes een week rust, maar zaterdag 12 maart staan wij er weer klaar voor. 12.30, thuis tegen Jos Watergraafsmeer.