We mogen weer! (corona update senioren)

We mogen met de senioren weer gaan ballen, hetzij onder restricties. Alleen binnen de eigen club, trainen of een wedstrijdje doen. Om ervoor te zorgen dat de teams de beschikbare ruimte eerlijk verdeeld krijgen, graag je verzoek om te spelen/trainen indienen via de mail. De leider kan dit doen op voetbal@svouderkerk.com. Doe dit uiterlijk woensdag en geef in de mail even aan wat je voorkeur heeft, welke dag en aanvangstijd en natuurlijk welke team. Je zal na woensdag zo snel mogelijk bericht ontvangen wanneer je team is ingedeeld, veld en tijdstip. Je kan en mag hier niet van afwijken.

Een team dat geen aanvraag doet heeft dus geen recht op veldruimte in desbetreffend weekend. Daarbij dien je je te houden aan de Coronaregels van de overheid/RIVM. Lees deze goed voordat je gaat spelen/trainen.

Geniet ervan en ik zie graag de aanvragen tegemoet.

Danny de Wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.