Vacature: Hoofdtrainer Vosjes

⚽ 𝓐𝓵𝓰𝓮𝓶𝓮𝓮𝓷

Sv Ouderkerk is al jaren dé voetbalclub in Ouderkerk aan de Amstel. Sv Ouderkerk is opgericht op 1 januari 2003 en heeft een zaterdag- en zondag afdeling en bestaat momenteel uit ongeveer 1250 leden. In 2011 won de vereniging de Rinus Michels Award, een stimuleringsprijs voor jeugdopleidingen in het amateurvoetbal. sv Ouderkerk is opgericht vanuit een fusie van NEA en OSDO.

⚽ 𝓓𝓮 𝓥𝓸𝓼𝓳𝓮𝓼

De jongste voetballertjes van de club zitten bij ons in De Vosjes. De kweekvijver van ons succes in het amateurvoetbal. De Vosjes worden al jaren gecoacht en begeleid door een paar vrijwilligers en één coördinator. De trainers van deze groep voetballertjes zijn jeugdspelers van sv Ouderkerk en zij kunnen wel hulp gebruiken van iemand die het leuk vindt om deze trainers te begeleiden en om De Vosjes groter te maken, dan dat ze zijn.

𝒱𝒶𝒸𝒶𝓉𝓊𝓇𝑒

🥅 ℍ𝕠𝕠𝕗𝕕𝕥𝕣𝕒𝕚𝕟𝕖𝕣 𝔻𝕖 𝕍𝕠𝕤𝕛𝕖𝕤:

Sv Ouderkerk is op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor De Vosjes (voetballertjes 5-6 jaar oud). Deze groep telt op dit moment ruim 50 energieke kinderen. Hij/zij zorgt voor de voorbereiding van de training, spreekt de training door met de trainers, begeleidt de trainers gedurende de trainingen, is verantwoordelijk voor het gebruikte materiaal en wordt administratief ondersteund door de Vosjes Coördinator.

💪 Benodigd voor deze uitdagende functie:

• beschikbaar op woensdagmiddagen (2-3 uur, tijdstip in overleg)
  • kan leiding geven aan jonge, beginnende trainers (van 11-12 jaar) en legt contact met elftallen O12 om instroom van nieuwe trainers te faciliteren
  • kan ouders te woord staan en doorverwijzen naar de Vosjes coördinator
  • heeft zelf (enige) voetbalervaring
  • begeleidt spelers aan het eind van elk seizoen naar hun eerste jeugdteams (O8-O9)
  • er zijn mogelijkheden tot behalen van trainersdiploma via sv Ouderkerk (dit is niet verplicht)
  • heeft contact met Vosjes Coördinator (link ouders – club) en begeleiding van onderlinge competitie op zaterdag. Indien gewenst kan je ook hier een rol in vervullen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, graag een bericht naar: saschavanderlaak@gmail.com
Er wordt dan contact met je opgenomen en nodigen je dan graag uit voor een gesprek met de Vosjes Coördinator.

sv Ouderkerk
Het Jeugdbestuur