Laatste nieuws

Nieuwe secretaris!


Nieuwe secretaris algemeen bestuur Sander Toussaint

Mark van Beusekom heeft na 9 jaar het stokje overgedragen aan Sander Toussaint die hem opvolgt als secretaris. Mark krijgt nog een passend afscheid zodra het mogelijk is en dat verdient hij.

Voor velen ben ik geen onbekende denk ik, heb al een aantal functies gehad binnen sv Ouderkerk en vindt het gewoon leuk om samen met een heleboel vrijwilligers de vereniging te helpen. Het algemeen bestuur bestaat nu uit Cees de Wit (voorzitter), Kees Bosman (penningmeester) en ondergetekende. Binnen dit bestuur gaan we de taken de komende tijd verdelen wie aanspreekpunt wordt voor de vele commissies die we rijk zijn. Binnenkort zullen we ook verslag doen van de algemene ledenvergadering die onlangs is geweest zodat jullie op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Vergeet ook niet dat elke laatste maandag inloop spreekuur is om 19.30. Je kunt je via mij opgeven: info@sandertoussaint.nl.

Met sportieve groet,

Sander Toussaint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *