Zaterdag 5 sluit eerste seizoenshelft af in stijl tegen Wartburgia

Advertentie

Afgelopen zaterdag stond de laatste speelronde van 2021 op het programma voor de mannen van RoG-Beats. Na een late afzegging en het wederom niet op komen dagen van Dion was het, ondanks de 22 (!) speelgerechtigde spelers, toch weer puzzelen en kon het volledige strijdpan weer de prullenbak in. Toen halverwege de eerste helft Wumpie en El Salvador ook nog eens geblesseerd uitvielen ontstond er toch wel een armoedige situatie.

Ondanks dat waren de Ouderkerkers veel en veel sterker dan de mannen uit Amsterdam Oost, en dit overwicht kon dan ook in de eerste helft al verzilverd worden. Samba Boykie bewees zijn geweldige vorm nog maar eens door prachtig naar binnen te kappen en vanaf rand 16 de bal via binnenkant paal in het kruis te jagen, wat een heerlijke goal. Daarna was het podium voor Michieltje: de man wiens tweebenigheid weleens doet afvragen of hij überhaupt weet of hij links of rechts is, maakte alweer zijn tweede van het seizoen.

Met het vertrek van Ali in de rust speelde wij de gehele helft met 10 en een halve man, en dat kwam het spelbeeld zeker niet ten goede. Na een aantal hopeloze missers aan Ouderkerkse zijde kon de zichtbaar afgevallen Rick Thijsmeijer zich een aantal keer uitstekend onderscheiden na 7 weken afwezigheid. Verder gebeurde er eigenlijk niets noemenswaardig in de tweede helft.

Dan uw aandacht voor het volgende: Samen met stichting “ZoekJeMee” zijn wij op zoek naar een aantal vermiste personen:
Marthijn de Bruijn: luistert naar de naam “Slappe”, goudblond haar, waarschijnlijk alchohol (specifiek: wijn) verslaafd. Laatst gezien: 6 wedstrijden geleden
Tom Rennefeld: Klein van stuk, warrig, houdt zich waarschijnlijk schuil in een boot. Laatst gezien: seizoen 2020/2021
Dion Verboom: Straalbezopen, lichte vorm van autisme. Laatst gezien: zaterdag j.l. rond 05.45.