Sponsorcommissie – nieuws

Advertentie

Ruud Vonk draagt Sponsorcommissie-stokje over

Jarenlang is hij dè man achter de sponsorcommissie (SC) geweest; Ruud Vonk, clubman in hart en nieren, heeft menig sponsor binnen gehaald, speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van het ING-contract en koesterde onze bestaande sponsors oa door soms even langs te gaan en daar vervolgens een leuk stukje aan te wijden op onze website.

Vorig jaar al gaf Ruud aan te willen stoppen en dat respecteren wij uiteraard. Helaas was het nog niet eenvoudig om opvolgers te vinden. Maar goed nieuws; we hebben maar liefst 3 nieuwe mensen voor de SC gevonden; Iris Nijkamp, Tristan Oldenburg en Kees van Beek vormen vanaf heden de SC en daar zijn wij natuurlijk bijzonder blij mee! Iris, Tristan en Kees; heel veel plezier en succes met deze leuke rol binnen svO!

Tot slot, een oprecht groot woord van dank aan Ruud Vonk. Hulde Ruud en we hopen je nog heel lang in de kantine en langs de lijn tegen te komen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Cees de Wit

3 gedachten over “Sponsorcommissie – nieuws

 • 9 december 2021 om 01:05
  Permalink

  Kaarten voor R. Th. Vonk kan Deo volente naar Holendrechterweg 38 D, 1191 KW te Ouderkerk. Zo de Heere wil en wij leven.

  Beantwoorden
 • 11 december 2021 om 10:10
  Permalink

  Bedankt Ruud voor je inzet voor onze club al die jaren,en voor de
  samenwerking die wij persoonlijk ook wel hadden.
  Iris,Tristan en Kees wens ik veel succes toe in hun taak om
  het stokje van Ruud over te nemen .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *