Laatste nieuws

Sponsorcommissie – nieuws

Ruud Vonk draagt Sponsorcommissie-stokje over

Jarenlang is hij dè man achter de sponsorcommissie (SC) geweest; Ruud Vonk, clubman in hart en nieren, heeft menig sponsor binnen gehaald, speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van het ING-contract en koesterde onze bestaande sponsors oa door soms even langs te gaan en daar vervolgens een leuk stukje aan te wijden op onze website.

Vorig jaar al gaf Ruud aan te willen stoppen en dat respecteren wij uiteraard. Helaas was het nog niet eenvoudig om opvolgers te vinden. Maar goed nieuws; we hebben maar liefst 3 nieuwe mensen voor de SC gevonden; Iris Nijkamp, Tristan Oldenburg en Kees van Beek vormen vanaf heden de SC en daar zijn wij natuurlijk bijzonder blij mee! Iris, Tristan en Kees; heel veel plezier en succes met deze leuke rol binnen svO!

Tot slot, een oprecht groot woord van dank aan Ruud Vonk. Hulde Ruud en we hopen je nog heel lang in de kantine en langs de lijn tegen te komen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Cees de Wit

3 gedachten over “Sponsorcommissie – nieuws

  • J Beukeboom

    Kaarten voor R. Th. Vonk kan Deo volente naar Holendrechterweg 38 D, 1191 KW te Ouderkerk. Zo de Heere wil en wij leven.

    Beantwoorden
  • M.Kouwenhoven

    Bedankt Ruud voor je inzet voor onze club al die jaren,en voor de
    samenwerking die wij persoonlijk ook wel hadden.
    Iris,Tristan en Kees wens ik veel succes toe in hun taak om
    het stokje van Ruud over te nemen .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *