Zeer slecht Zaterdag 5 deelt punten met nog veel slechter AVV Swift

Afgelopen zaterdag stond een op papier eenvoudige wedstrijd tegen rode lantaarndrager Swift op het programma. Helaas gooide het -geweldig georganiseerde- Oktoberfest in het dorp en het verschrikkelijke weer een behoorlijke dosis roet in het eten. Ouderkerk begon nog wel aardig te voetballen, maar ging na een sublieme 0-1 van Rogier helaas mee in het tempo van de mannen uit Zuid. Al snel kwam Swift langs zij en dit bleek ook de ruststand.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, waarin met name het verschrikkelijke gedrag van de verwende jongetjes uit Amsterdam Zuid de boventoon voerde. Een aangenaaide gele kaart en drie doodsaanslagen verder kwam het scorebord toch weer in beweging. Samba Boykie vond het net na een magnifieke steekpass van Gido -El Salvador- Andriessen. De wedstrijd leek af te stevenen op een kleine overwinning voor de Zaterdag 5, maar in de slotminuten kon een volledig vrij staande Swifter raak koppen vanaf ruim 16 meter.

Met vier punten uit vier wedstrijden zijn de heren nog niet lekker begonnen aan het nieuwe seizoen, maar Coach RoG-Beats maakt zich voorlopig nog geen zorgen: “Je ziet gewoon dat de extreem lange zomerstop nog een beetje in de benen zit, de laatste twee wedstrijden is het veld spel al veel beter en ik verwacht dat dit alleen maar beter gaat.

President Etienne Buffing denkt daar toch anders over.. “We hebben Rogier een paar jaar geleden een contract voor het leven gegeven, en dat betekent dat zijn afkoopsom op dit moment onbetaalbaar is.. Als de financiële situatie het toe zou laten zou een heuse Rexit daadwerkelijk bespreekbaar zijn” aldus Buffing met een kleine glimlach. “Maar we zeggen het vertrouwen ook echt niet zomaar op hoor”.

Volgende week een nieuwe kans op drie punten, thuis tegen AFC om 12.15.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.