Vandaag lukt niets

Tijdens de training zie je goede combinaties, weten we de oefenstof goed uit te voeren en gaat iedereen er fanatiek tegenaan. Maar op zondag is het voor het eggie dan toch weer net even anders. Ook deze week mag de zondag2 met een andere samenstelling het veld op, het vlaggenschip gaat voor en dat is logisch. Is het de zenuwen, wat is het toch dat we slordig zonder focus beginnen. Die focus moet beginnen als je het terrein oploopt. Maar zeker als je met de warming-up gaat beginnen. Dan kan het niet zo zijn dat er nog een zit te schijten en dat er een paar nog niet klaar zijn met tapen. Het moet scherper, we moeten meer brengen. Het is de hoogste tijd dat er weer een keer een potje wordt gewonnen. Vandaag hebben we zelf in de eerste helft heel weinig gecreëerd, maar wel twee goals moeten incasseren. De tweede helft zijn we beter begonnen, zie je wel de voetballende oplossingen, we krijgen ook een paar kansen. Maar de tegenstander is slagvaardiger en maken nog drie doelpunten. We worden redelijk makkelijk van de mat gespeeld. Twee weken trainen, dan kunnen we op 21 november het weer proberen.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.