Corona nieuws

Advertentie

Beste leden, vrijwilligers, sponsors en betrokkenen van sv Ouderkerk,

Gisteravond heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd, die ook het amateurvoetbal hard zullen raken. Zo is het niet meer toegestaan te voetballen (wedstrijden en trainingen) tussen 17.00 en 05.00. Deze maatregel zal ingaan op zondag 28 november 2021. De KNVB gaat volgende week beslissen of de competities voor amateurteams door kunnen gaan, nu er de komende drie weken niet na 17.00 uur mag worden getraind.

De voetbalbond heeft de Tweede Kamer opgeroepen om deze nieuwe maatregel aanstaande dinsdag te bespreken met het demissionaire kabinet. Uiteraard zal het bestuur, zodra er meer bekend is, de leden informeren.

Wij hadden dit uiteraard ook graag anders gezien maar het is helaas niet anders. We rekenen op een ieders begrip en medewerking!

Algemene ledenvergadering

Daarnaast geldt er een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur, waardoor het niet meer mogelijk is om een fysieke algemene ledenvergadering te organiseren op maandag 6 december 2021. Het bestuur zal volgende week een datum vaststellen voor januari 2022, waarbij het ook mogelijk zal zijn om de vergadering digitaal bij te wonen. Voor het bestuur is het te kort dag om een digitale vergadering te organiseren op 6 december 2021.  

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *