ZONDAG 31OKTOBER DUBBELE DERBY DAG

Aanstaande zondag is het dan zover… de dubbele derby dag!!! Zowel s.v. Ouderkerk Zondag 1 en Zondag 2 gaan op bezoek bij onze vrienden van Abcoude.

Gezien de posities op de ranglijsten zijn de teams zeer aan elkaar gewaagd. De strijd om de punten is bepalend voor welk team in de top van de competitie blijft meedraaien (Zondag 1) en welk team de aansluiting gaat vinden bij de middenmoot in de reserve 1e klasse (Zondag 2). Verder stelt Abcoude als de omstandigheden dit toelaten alle aanwezigen een gezellige en sfeervolle derde helft in het vooruitzicht. Alle reden om zondag aanstaande als toeschouwer aanwezig te zijn; spelers, begeleiding en clubs rekenen op uw aanwezigheid dus tot zondag in Abcoude!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.