VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

HYROX – dé fitness race for everybody– komt naar Nederland en jij kan erbij zijn!

HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. HYROX is een fitnessrace die bestaat uit 8×1 km hardlopen afgewisseld met acht functionele oefeningen. Op zondag 24 oktober vindt de eerste editie van HYROX in Nederland plaats in de RAI in Amsterdam. Een te gekke locatie, makkelijk bereikbaar en staat garant voor een unieke sfeer voor deelnemers en toeschouwers.

Om het evenement in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze organisatie kunnen ondersteunen. De werkzaamheden variëren van assisteren bij de sportonderdelen tot het ontvangen van sporters bij de registratie balie.
HYROX Amsterdam📍 RAI Amsterdam – zondag 24 oktober⏱ 07.00u – 16.00u👕 gratis official PUMA | HYROX T-Shirt🍴 lunch wordt verzorgd🎫 gratis ticket voor HYROX Maastricht twv €75,-

Doe jij mee? Meld je dan aan via de volgende link: www.hyrox.nl/vrijwilligers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.