Wedstrijdverslagen

Punten delen

Het is niet altijd makkelijk, 4-3-3 dan weer 4-4-2 met en zonder ruit. De samenstelling en veldbezetting is ook bijna iedere zondag weer anders. Dan is het even zoeken naar hoe de hazen lopen. Nadat we zijn begonnen komt er steeds meer publiek en dat vinden wij leuk. We hebben daarom even gewacht tot de 14de minuut, met mooi samenspel brengt Jayden Daan in stelling die de bal de goal injaagt. We krijgen de tweede goal niet gemaakt ondanks grote kansen. We gaan eerst maar even rusten en bespreken hoe we de voorsprong gaan uitbouwen. Na de rust komen er sporadisch kansen ook al zijn wij meer in balbezit, komt die kans dan lukt die goal maken net niet. In de 16de minuut van de tweede helft een snelle aanval en dan valt die tegengoal. Daarna zijn er geen spectaculaire momenten, het doodstil leggen van een hoge bal door Marc wil ik wel noemen. Blij ben ik wel met de terugkomst van een paar geblesseerde en hoop dat de selectie steeds fitter gaat worden. Volgende week gaat heel voetbal liefhebbend Ouderkerk naar Abcoude. Het voetbalfeest begint om 11:30 uur.