Hoe werkt het seizoen 2021/2022 voor de jeugd?

Bij de JO17-2 viel het ons op dat er maar 7 wedstrijden zijn, geen bekerwedstrijden en dat we dus 17-10-2021 klaar zijn. Dat is raar? Er is een vraag gesteld aan de KNVB en die kwamen met deze informatie aan over een pilot die dit seizoen is gestart voor de JO-13 t/m JO19. Waren jullie hiervan op de hoogte? Indien dit niet het geval is, deel ik jullie hierbij de informatie die zij mij hebben gegeven:

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/26006/2122-menukaart-veld-west1

Voor de JO13 t/m JO19 cat. B staat Fase 1 in het teken van de beker. Fase 2 (competitie) gaat 30/31 oktober 2021 van start. Op 18 oktober 2021 gaat de KNVB starten met het maken van de indelingen en programma’s, die 22-23 oktober 2021 gepubliceerd gaan worden in de voetbalapp.

Wil je de gehele presentatie inzien, dan heb ik de link van deze presentatie op de website van KNVB onder het plaatje geplaatst. Hier op klikken en je wordt vanzelf doorverwezen naar de presentatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze informatie, zoek dan je leider op van je team. De leider neemt dit dan mee naar het wedstrijdsecretariaat of de Coördinator van de leiders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.