Hattrick niet genoeg voor zege MO15-1

Het was vanochtend al vroeg duidelijk: Geinburgia MO15-1 had eerder met veel doelpunten een ander team verslagen. Onze meiden moesten dus vol aan de bak om een overwinning uit het vuur te slepen! Elyne en Floortje kwamen vandaag de MO15-1 versterken. Die twee wijzigingen in de defensie hadden heel even de tijd nodig om te wennen maar gedurende de eerste helft ging dat vrij vlot. Helaas liepen de aanvallen van Geinburgia ook heel vlot. Er werd goed gecombineerd, ook de passes waren zuiver en zo kregen de bezoekers veel kansen. Floor hield met hulp van Lune, Sophie, Aagje, Macy en Elyne haar doel lang schoon, maar moest voor rust toch twee keer buigen voor een tegengoal. Op slag van rust was het dit keer een Ouderkerkse aanval die heel vlot liep en maakte Sophia een prachtige aansluitingstreffer.

Na rust gingen de meiden op jacht naar de gelijkmaker. Helaas kon de verdediging na een counter de 1-3 niet tegenhouden. Maar geen hangende kopjes, het team ging op weg naar de aansluiting. De meiden kregen van de tegenstander wel les in wat overspelen, een pass breed en in de voeten kan betekenen. De wedstrijd moest even stil gelegd worden want de grensrechter van de tegenpartij kon zich niet beheersen en had commentaar op de scheidsrechter. Grensrechter 2 had er vandaag ook niet heel veel zin in en pas bij grensrechter nummer 3 konden we de wedstrijd weer vervolgen. Onze scheids liet zich niet van de wijs brengen: hulde!! De 1-4 was niet te voorkomen. Maar de meiden gaven niet op. Naomie, Rodee, Maria en Wies bouwden op en het hielp! Sophia scoorde de 2-4. Een corner van Geinburgia werd weggewerkt door onze verdediging. Iets nauwkeuriger in de voeten passen, overspelen: het lijkt simpel want bij vlagen werd de bal onderschept, overgespeeld en de weg naar het doel gevonden. Helaas viel de 2-5 viel aan de andere kant… maar met samenspel van Nikki, Maria en Julia maakte Sophia haar derde: 3-5. Het gaf vleugels, Naomi kreeg een kans, Julia een kans, de tegenstander miste omdat Floortje goed uit kwam… het team heeft gevochten maar helaas was dit niet genoeg voor een overwinning. Eindstand: 3-5!

Het laatste woord is aan de trainer (Rob): “Zeer sterke tegenstander, ze speelden soms 1-4-3-3, soms 1-4-4-2. Dat maakte het voor ons niet makkelijk. Maar volgens hun coach was dit de eerste wedstrijd, dat ze echt tegenstand hadden”… Met dat compliment kan de MO15-1 zeker verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *